Henkilöstöhallintoa ja -johtamista tukevat palvelut

”Välineitä valtion hyvän ja yhtenäisen työnantajapolitiikan tueksi”

Valtiokonttori tuottaa valtionhallinnon organisaatioille henkilöstöjohtamista ja -hallintoa tukevia palveluita, joiden tavoitteena on kehittää yhtenäisiä ja laadukkaita toimintatapoja virastojen arjessa. Koordinoimme ja kehitämme valtion henkilöstöasioita valtiovarainministeriön ohjauksessa. Huolehdimme osaltamme siitä, että valtionhallinnolla on käytettävissään johtamisessa ja osaamisen kehittämisessä tarvittava henkilöstöinformaatio.

Tuotamme asiakasorganisaatioillemme palvelumalleja, yhteisiä työvälineitä ja tietojärjestelmiä sekä näiden avulla kerättyä analysoitua tietoa henkilöstöjohtamisen tueksi. Teemme työtä työyhteisöjen toimivuuden ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Organisaatioiden muutostilanteissa tuemme niiden johtoa ja henkilöstöä. Olemme mukana viemässä käytäntöön yhteisesti sovittuja työnantajatoiminnan pelisääntöjä. Toimiva ja tehokas valtionhallinto on kansallinen menestystekijä!

Onko sisältö hukassa?

Etkö löydä etsimääsi kotisivuiltamme tai onko sinulla kehitysehdotus sivustomme parantamiseksi? Ota yhteyttä, tehdään yhdessä sivuistamme entistä paremmat!

Anna meille palautetta tai kehitysehdotus tästä >

Julkaistu 8.11.2012 klo 10.40 , päivitetty 17.10.2014 klo 14.20
Suomeksi   På svenska   In English

Takaisin sivun alkuun
              
Talous- ja henkilöstöhallinnon prosessikuvaukset, tutustu
      
Tietokiri-banneri
      
Tahti-banneri
     
KiTi-banneri
      
TH Uusi_Kaiku_banneri
       HAUS heha -banneri

Anna palautetta

Viesti koskee


Yhteystiedot