Valtiolle.fi-sivuston hakutoiminto ja ilmoitusten ulkoasu uudistettiin  (5.10.2017)

Valtiolle.fi-logo

Valtiolle.fi-sivuston hakutoiminto ja hakusivun sekä ilmoitusten ulkoasu uudistettiin 4.10. tuotantoon siirretyllä päivityksellä. Uudistukset tehtiin käytön sujuvoittamiseksi ja niillä pyritään vastaamaan käyttäjien odotuksiin.

Etusivulta näet kaikkien valtiolla avoinna olevien työpaikkojen kokonaislukumäärän ja tuoreimpien ilmoitettujen työpaikkojen lyhyet kuvaukset entistä selkeämmässä muodossa.

Työpaikkailmoitusten hakusivu on kohdassa Avoimet työpaikat. Sopivien ilmoitusten löytymistä helpottamaan on hakutoimintoihin tullut uusia ominaisuuksia, mm. tehtäväalueluokitus, jolla saat selkeästi rajattua hakusi koskemaan tietyn tyyppisiä tehtäviä. Vasemman reunan valikosta voit tehdä kaikki haluamasi hakurajaukset samalla kertaa. Tekemäsi valinnat rajaavat suoraan hakutulosten lukumäärää, joka näkyy hakutulossivun yläreunassa.

Uudistettuun rekrytointi-ilmoitukseen on koottu alkuun avoimen tehtävän perustiedot ja tarkentava kuvaus löytyy perustietojen alta. Pääset nyt ilmoituksesta suoraan klikkaamalla muihin vastaaviin tehtäviin, joilla on sama maakunta, kunta, virasto tai tehtäväalue. Työpaikan sijainnin näet nyt myös kartalta.

Tutustu uusittuun hakuun: valtiolle.fi >

Toivomme Valtiolle.fi-sivuston uuden haun vastaavan käyttäjien odotuksiin ja toimivan entistä paremmin.  Annathan meille palautetta uudistuksesta Valtiolle.fi-sivuston palautelomakkeella >

Kohderyhmä: Virastot ja laitokset, Kansalaiset
Ydinprosessi: Henkilöstöjohtamisen tukeminen
Julkaistu 5.10.2017 klo 16.33 , päivitetty 5.10.2017 klo 16.33 Suomeksi   På svenska   In English

Takaisin sivun alkuun

Anna palautetta

Viesti koskee


Yhteystiedot