Valtiokonttorille kunniamaininta Vuoden henkilöstöteko -kilpailussa  (10.2.2015)

Valtiokonttorin Valtion henkilöstöpalvelut -yksikkö on saanut Vuoden henkilöstöteko -kilpailussa kunniamaininnan HR-koordinaattorien verkostojohtamismallilla. Ilmarinen ja Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry palkitsivat tänään 10.2. vuoden parhaan henkilöstöteon 15. kerran.

Tuomaristo kuvailee HR-koordinaattorien verkostojohtamismallia näin:

"Hanke on ajankohtainen ja yhteiskunnallisesti merkittävä. Valtionhallinnon muutoshankkeiden määrä on kasvanut suuresti ja ne ovat koskettaneet suurta määrä ihmisiä.

Hankkeen aikana rakennetut yhtenäiset toimintatavat ja työvälineet edistävät muutoshankkeiden tuloksellisuutta tuoden samanarvoisuutta muutoksen kohteena oleville yksilöille eri virastoissa.

Hankkeen avulla on saatu muokattua yleistä asenneilmastoa, rakennettua toimiva verkosto, vähennetty siiloutumista ja edistetty uudelleensijoittumista. Verkostossa osaaminen kasvaa ja vaikeiden asioiden parissa työskentelevät ihmiset saavat tukea toinen toisiltaan."

Kilpailun voitti Vincit Utopia-hankkeellaan. 10 000 euron Ilmarinen-palkinnon voittajalle jakoi Ilmarisen tuleva toimitusjohtaja Timo Ritakallio.

– Haluamme Ilmarinen-palkinnolla edistää parempaa työelämän laatua, jotta työelämästä saataisiin entistä vetovoimaisempaa ja energisoivampaa. Menestyvät yritykset ymmärtävät, että hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen merkittävin kilpailukyvyn lähde, sanoi Timo Ritakallio tilaisuudessa.                       

Valinnan voittajasta teki kilpailun tuomaristo: Työterveyslaitoksen johtava ylilääkäri, teemajohtaja Kari-Pekka Martimo, BerggrenGroup:n toimitusjohtaja Hannu Syrjälä ja Suomen messujen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Lue lisää Valtion Henkilöstöpalveluiden kunniamaininnasta HENRY:n kotisivuilta >

Lue lisää voittajasta Ilmarisen uutisesta >

Kohderyhmä: Virastot ja laitokset
Ydinprosessi: Henkilöstöjohtamisen tukeminen
Julkaistu 10.2.2015 klo 12.27 , päivitetty 11.2.2015 klo 12.29

Takaisin sivun alkuun

Anna palautetta

Viesti koskee


Yhteystiedot