Tunnustus laatutyöstä Kuopion kaupunkiympäristön palvelualueelle  (8.11.2017)

Jarmo Pirhonen_Kuopio

Valtiokonttori onnittelee Kuopion kaupunkia, joka sai ensimmäisenä organisaationa Suomessa Verraton CAF -käyttäjätunnustuksen. Tunnustus myönnettiin kaupunkiympäristön palvelualueelle organisaation kehittämisestä.

Kuopion kaupunkiympäristön palvelualue osoitti valmiuttaan ja haluaan kehittyä asettumalla arvioitavaksi, vaikka ulkoisesta arvioinnista ei ollut vielä kokemuksia Suomessa.

Vs. kaupunginjohtaja Jarmo Pirhosen mukaan työtä tehdään oman organisaation kehittämiseksi. Kaupunkiympäristön palvelualueella on pitkäjänteisesti ja systemaattisesti tehty CAF-itsearviointeja kaikissa palvelualueen työyksiköissä. Henkilöstö on aktiivisesti osallistunut itsearviointiin ja kehittämiskohteiden valintaan.

Valtiokonttori toivoo, että Kuopion kaupungin esimerkki rohkaisee kaikkia muitakin julkishallinnon organisaatioita hakemaan ulkoista arviointia itsearviointien tueksi.

Kuopion kaupunkiympäristön palvelualue

Verraton CAF -käyttäjätunnustus

Verraton CAF -käyttäjätunnustus myönnetään ulkoisen arvioinnin perusteella CAF-mallilla (Common Assessment Framework) tehdystä suunnitelmallisesta laatutyöstä. Tunnustuksen myöntää Suomessa Valtiokonttori, joka kansallisella tasolla vastaa ulkoisen arvioinnin järjestämisestä. Ulkoista arviointia voi hakea kaikki julkishallinnon organisaatiot tai organisaation osat, jotka ovat kehittäneet organisaatiotaan CAF-mallilla.

Ulkoisesta arvioinnista on lisätietoa Valtiokonttorin sivuilla

Lisätietoja:

Kehityspäällikkö Aila Särmälä, puh. 0295 50 2788, aila.sarmala (at) valtiokonttori.fi
Vs. kaupunginjohtaja Jarmo Pirhonen, puh. 017 182 001, jarmo.pirhonen (at) kuopio.fi

Kohderyhmä: Virastot ja laitokset
Ydinprosessi: Henkilöstöjohtamisen tukeminen, Talousjohtamisen tukeminen
Julkaistu 8.11.2017 klo 15.56 , päivitetty 8.11.2017 klo 16.25

Takaisin sivun alkuun

Anna palautetta

Viesti koskee


Yhteystiedot