Valtio Expo sai hyvää palautetta - kiitos myös kaikista kehittämisehdotuksista  (28.5.2018)

Valtio Expo sai tänä vuonna vierailtaan yleisarvosanaksi 8,8 ja näytteilleasettajilta 8,9 (asteikko 4-10). Tapahtuman runsasta kattausta kiiteltiin, joidenkin mielestä ohjelmaa oli jopa liikaa. Suosituimmat salit täyttyivät nopeasti, mutta onneksi pääsalin esityksiä oli mahdollisuus seurata myös suorana lähetyksenä. Verkossa oli katsojia noin 780, joten suoralle lähetykselle näytti olevan tarvetta.

VEX_verkostoitumista tauolla

Valtio Expon järjestäjiä edustava asiakaspäällikkö Ismo Tikka kiittää saadusta palautteesta, joka otetaan aina yhtä suurella mielenkiinnolla vastaan.

- Saamastamme palautteesta näkee, että ihmiset ovat todella sitoutuneita tapahtumaan ja haluavat myös kehittää sitä. Tänä vuonna varauduimme ruuhkiin mm. lisäämällä naulakoita, joita ei aurinkoisen sään ansiosta paljon tarvittukaan. Marinassa tuntui nyt olevan vähän väljempää, sillä pienensimme kokonaisosallistujamäärää viime vuodesta jonkin verran. 

Järjestimme Valtio Expon 8. toukokuuta Marina Congress Centerissä. Koko uutinen on julkaistu valtioexpo.fin sivuilla. Mukana mm. linkit julkaistuihin materiaaleihin.

Kohderyhmä: Virastot ja laitokset
Ydinprosessi: Rahoitustoiminta, Henkilöstöjohtamisen tukeminen, Talousjohtamisen tukeminen, Yhteiset ICT-palvelut, Kansalais- ja yhteisöpalvelut
Julkaistu 28.5.2018 klo 10.05 , päivitetty 28.5.2018 klo 11.01

Takaisin sivun alkuun

Anna palautetta

Viesti koskee


Yhteystiedot