Työnhakuohjeet

Työnhakuohjeet

Hakuilmoituksemme löydät tältä Valtiokonttorin työnantajasivustolta, valtion työnhakupalvelun sivustolta (www.valtiolle.fi) ja TE-palveluiden sivuilta (www.te-palvelut.fi). Useimmiten ilmoitamme myös Helsingin Sanomissa valtion yhteisillä Vaikuta valtiolla -ilmoituksilla. Voimme ilmoittaa myös Oikotiellä, Aarresaaressa ja ammattilehdissä.

Toimialamme ja yksikkömme rekrytoivat suoraan oman henkilöstönsä. Odotuksemme ja toiveemme hakijoille ilmenevät avoin virka -ilmoituksista.

Jos haet virkaan, Sinun täytyy hakea juuri siihen virkaan. Avoimia hakemuksia emme pääsääntöisesti voi ottaa huomioon. Jos jätät meille avoimen hakemuksen, Sinun tulisi kertoa, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja millaista osaamista ja työkokemusta Sinulla on. Näitä avoimia hakemuksia käytämme sijaisuuksien ja määräaikaisten tehtävien täyttämiseen.

Hakemuksen voit toimittaa meille valtion työnhakupalvelun www.valtiolle.fi kautta tai kirjallisena kirjaamoon, katso osoitteet yhteystiedoista. Kun lähetät hakemuksesi, huolehdithan, että siinä ovat omat yhteystietosi.

Valtiokonttorista annetussa asetuksessa säädetään kelpoisuusehtoja vain ylimpiin virkoihin, joita ovat pääjohtajan välittömät esimiesalaiset. Hakuilmoituksessamme kerromme, mitä odotamme tai toivomme hakijoilta.

Hakemusten perusteella kutsumme osan hakijoista haastatteluun ja mahdollisesti soveltuvuusarviointiin.

Palvelussuhteen alussa käytössämme on ensin neljän kuukauden mittainen koeaika. Kun hakuprosessi on käyty loppuun, ilmoitamme päätöksen lopputuloksen kaikille hakijoille.

Julkaistu 7.12.2012 klo 17.26 , päivitetty 1.12.2015 klo 12.25
Suomeksi   På svenska

Takaisin sivun alkuun

Anna palautetta

Viesti koskee


Yhteystiedot