SuomiAreenassa keskiviikkona 12.7: Suomi on jo ihan digi-digi – Pitääkö olla huolissaan?  (11.7.2017)

Mitä tapahtuu, kun yhä useampi palvelu siirtyy sähköiseksi? Mitä jos parvekeikkunani ulkopuolella surraa lentorobotti? Pitääkö olla huolissaan, jos lapseni ensimmäiset sanat ovat digi-digi?

 
SuomiAreena

Porin SuomiAreenassa pohditaan sähköisten palveluiden ja uusien teknologioiden vaikutusta ihmiselämään MTV:n Pitääkö olla huolissaan -hittisarjan hengessä. Asialistalla ovat niin sähköinen postilaatikko, robotit kuin jatkuvasti monipuolistuvat uudet tietotyön muodot. Paneelin järjestävät yhteistyössä Väestörekisterikeskus, Aluehallintovirasto, Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Palkeet sekä Valtiokonttori.

Yhteiskuntamme digitaalista tulevaisuutta ruotii nimekäs nelihenkinen paneeli. Mukana ovat valtionhallinnon palveluiden sähköistämisestä vastaava kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen, teknologiayritys Woltin toimitusjohtaja Miki Kuusi, näyttelijä ja juontaja Roope Salminen sekä näyttelijä, ilmaisutaidon opettaja ja taidemaalari Tuija Piepponen. Keskustelun juontaa uutisankkuri Kirsi Alm-Siira.

Luvassa on viihdyttävää sanailua digitaalisista palveluista huikeita tulevaisuusvisioita unohtamatta!

"Suomi on jo ihan digi-digi – Pitääkö olla huolissaan?" -tilaisuus järjestetään keskiviikkona 12.7.2017 Antinkatu 5:ssä klo 13.30–14.45.

Tervetuloa SuomiAreenaan!

#suomiondigi

Kohderyhmä: Kaikki
Ydinprosessi: Rahoitustoiminta
Julkaistu 11.7.2017 klo 12.44 , päivitetty 11.7.2017 klo 12.49 Suomeksi   På svenska

Takaisin sivun alkuun

Anna palautetta

Viesti koskee


Yhteystiedot