Käyttöehdot

 

 

Tietojen oikeellisuus ja vastuun rajoitus

Valtiokonttori.fi -verkkopalvelun tiedot perustuvat luotettaviin lähteisiin. Sivustoa päivittää Valtiokonttori. Osaa materiaalista päivitetään säännöllisesti. Teknisistä syistä verkkopalvelussa olevan tiedon oikeellisuutta, muuttumattomuutta ja ajantasaisuutta ei kuitenkaan kaikissa tilanteissa voida taata. Valtiokonttori ei vastaa mistään verkkopalvelun käytöstä mahdollisesti aiheutuneesta vahingosta.

 

Valtiokonttori varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa ja poistaa verkkopalvelussa olevaa aineistoa, joko osittain tai kokonaan.

 

 

Tekniset suositukset

Selaimeksi suositellaan IE 6, Netscape 7.1, Mozilla Firefox 1.0 tai uudempien versioiden käyttöä. Näytön kooksi suositellaan vähintään 1024x768 pikseliä.

 

 

Valtiokonttorin Internet-sivuston liitetiedostot

Internet-sivuston liitetiedostot ovat Adobe Acrobat 6.0 (pdf) -tiedostomuodossa ja niiden katselu ja tulostaminen edellyttävät Acrobat Reader 5.0 tai sitä uudemman ohjelman asentamista työasemalle. 

 

Jos olet osa organisaatiota, varmista ennen asennusta organisaatiosi tietohallinnosta tai atk-tuesta, onko sinulla käyttövaltuuksia asentaa Acrobat Reader työasemallesi. Voit ladata Acrobat Readerin uusimman version ilmaiseksi tästä linkistä.

 

© Valtiokonttori